Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Shanghai e-Compass Science & Technology Co, Ltd (στο εξής θα αναφέρεται ως Shanghai e-Compass) ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στη Σαγκάη. Ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση τοπογραφικού εξοπλισμού, με έφεση στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας δεκτών GNSS.

Η σειρά των προϊόντων της φέρει το όνομα e-survey, και πλέον είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στους κύκλους των κατασκευαστών τεχνικού εξοπλισμού. Στα βασικά προϊόντα περιλαμβάνονται οι δέκτες GNSS, κεραίες λήψεις δορυφορικών σημάτων, ανθεκτικά χειριστήρια και καταγραφικά πεδίου (GIS), λογισμικά επίλυσης δορυφορικών μετρήσεων, λογισμικά πεδίου, total stations κ.α. 

Έχει παρουσία στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, και σημειώνει καθημερινά σημαντική άνοδο τόσο σε αριθμούς πωλήσεων όσο και σε αναγνωρισιμότητα. Στην Ελλάδα, η Recap EE (με τη διακριτική ονομασία Recap Survey) αποτελεί μόνιμο σύμμαχο και επίσημο μεταπωλητή των προϊόντων “e-survey“.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στην φυσική μας έδρα και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα e-survey, ενώ παράλληλα μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα της Recap Survey.